maandag 16 juli 2012

Maak je eigen armbanden!


Maak de mooiste en vrolijkste armbanden gewoon zelf! Je hebt veel verschillende soorten armbanden, gemaakt met de diverse materialen. Hier vind je een aantal en de meest voorkomende armbanden die je zelf kan maken. 

De vriendschapsarmband
Dit old skool armbandje is makkelijk te maken en oneindig te combineren met andere armbanden of een horloge. Maak het armbandje in alle kleuren van de regenboog, zodat je ze met elke outfit kan combineren. Ook leuk als cadeautje voor je BFF.


Een tip: je kan deze plakken op bv een tafel zodat het mooi recht blijft.
Hier is een moderner versie van de vriendschapsarmband met pareltjes.


Vlechten met moertjes
Versier de standaard armband met kleine moertjes voor een stoer resultaat. Zorg dat je voor elke slag een klein moertje om het draadje schuift. Vlecht strak en gelijkmatig voor het mooiste effect.


En met kraaltjes
Een andere manier om de standaard vlecht interessanter te maken: kraaltjes. Net als bij de moertjes voeg je bij elke slag een kraaltje toe. Nog creatiever? Verwerk in een armband kraaltjes met verschillende kleuren en formaten. Don’t keep it simple!



Ik ga mij bezig houden met zoveel mogelijk van deze te maken. Ik vind ze er zo mooi uitzien. Voor je het weet loop jij ook met een pols vol zelfgemaakte armbanden rond.

Welke soort armband vinden jullie het mooist? 

Rosalie
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten