zaterdag 30 juni 2012

De beste soldentips

Strategy is key in de soldenperiode en daarom zet ik de beste soldentips voor jou op een rijtje. Met deze soldentips voorkom je miskoopjes en haal je het maximum uit je soldenjacht!

·       Neem enkele dagen van tevoren een kijkje in je favoriete shops. Als je leuke items gevonden hebt, pas ze dan en onthoud waar ze hangen en welke maat je moet hebben. Zo bespaar je jezelf heel wat tijd uit tijdens de eerste soldendag!
·       Ga opzoek naar basics zoals: een zwart jurkje, een legging, trenchcoat, een witte bloes of een paar zwarte pumps. Of zoek naar mooie accessoires.
·       Ga verder op zoek naar luxe basics zoals: een zwart zijden jurkje, een camelkleurige lederen tas, of die te dure enkellaarsjes. Denk basic en ga niet voor schreeuwerige prints, die worden immers snel herkend als ‘last season’. 
·       Koop in het begin van de solden de dingen die je absoluut wil hebben. Op het einde van de koopjesperiode kan je nog spullen aan sterk verminderde prijs zoeken om je garderobe wat op te vrolijken. 
·       Draag comfortabele kledij zoals een nauwaansluitende top, een legging en comfertabele schoenen. Nieuwe kleding trek je zo snel over je outfit, zodat je geen pashokje nodig hebt. Ook hebben sommige winkels (zoals bv, H&M) een 'koop nu, pas later' beleid. Mocht het kledingstuk niet passen of vind je het niet leuk dan mag je het ruilen.
·       Neem een totebag of een shoppingtas mee. Zo sleur je niet eindeloos met allerlei kleine tasjes en ben je er zeker van dat je niks in het pashokje laat liggen. 

·       Soldenshoppen doe je ofwel tijdens de eerste soldendagen ofwel voor de laatste soldenweek. De kortingen zijn dan groter (tot 70%) en het is minder druk. 
·       Neem cash geld mee en laat je bankkaart thuis. Zo weet je exact wat je uitgeeft. 
·       Vergeet zeker het internet niet in de koopjesperiode: de grote webshops geven ook korting en hebben vaak nog een mooier aanbod over dan de gewone boetieks. 
·       Mist het laatste koopje nog een knoopje? Wees assertief en durf nog wat meer korting te vragen.  
·       Bekijk je kast voordat je gaat shoppen. Wat is het ontbrekende item waarmee je de rest van je kledingstukken straks goed kunt combineren? 
·       Als er iets is dat niet onderhevig is aan modetrends is het lingerie. Bijkomend voordeel: het zit onder je kleren, dus zelfs al is het 'uit', niemand die het ziet behalve je liefste!

Rosalie
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten