dinsdag 19 februari 2013

Hoe Beyoncé terug in topvorm is geraakt na haar bevalling!


Beyoncé kwam bijna dertig kilo aan tijdens haar zwangerschap. En die moesten er snel weer af, want eind mei stond de mama alweer op de planken. 

Om haar lichaam weer als de oude te krijgen, viel Beyoncé na haar bevalling in januari terug op een slopend dieet. Op het dieet stond een omelet van eiwitten als ontbijt, een eiwitshake en kalkoen als lunch. Voor het diner stond er drie maanden lang vis op het programma en als lekker hapje mocht ze zich tegoed doen aan groene appels, komkommer en zwarte bessen met azijn, cayennepeper en citroen.

Naast het diëten traint minstens drie keer per week negentig minuten en gaat daarnaast hardlopen en dansen. Ook crunches op een fitnessbal zijn een dagelijks terugkerend fenomeen.  In de aanloop van het optreden van de Amerikaanse superster tijdens de Super Bowl deed ze aan intervaltraining en trappenlopen voor snelle en efficiënte cardiosessies.

Allemaal leuk en aardig dat harde werken, maar Beyoncé mag zichzelf ook graag belonen. Tegen haar eerste publiek was ze in elk geval duidelijk over haar plannen na het concert. “I’m gonna get chocolate wasted!”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten