woensdag 27 februari 2013

Hoe Doutzen Kroes haar bikiniproof figuur behoudt!

Voor Doutzen Kroes is een bikini niet het martelwerktuig dat het voor de gemiddelde vrouw is. Sterker nog: het is bedrijfskleding! Het hele jaar blijft Doutzen in shape, want opdrachtgever Victoria’s Secret roept haar geregeld op om met een koffer beachwear naar een zonnig oord te reizen. Doutzen: “Ik moet altijd bikiniklaar zijn, maar het is ook belangrijk om van het leven te genieten.”

Hoe Doutzen haar figuur bikiniproof houdt? Het moto van Doutzen is, alles mag maar met mate. “Ik ben niet heel streng, behalve vlak voor een show of een bikinishoot. Ik luister gewoon naar mijn lichaam en kan bijvoorbeeld ook een halve hamburger eten. Het hoeft niet op. De porties die geserveerd worden, vind ik te groot. Maat houden is heel belangrijk.”

In haar werkseizoen, ongeveer elf maanden per jaar, sport Doutzen elke dag met personal trainer Michael Olajide. Op het programma: boksen, touwtje springen en hardlopen. Doutzens favorieten.

Dus kort even samengevat: je mag eten wat je wilt maar met mate, en hierboven ook dagelijks sporten!

Dit is eigenlijk wel een goed 'dieet', je mag eten wat je wilt. Dus voor de die hard fast food verslaafden is dit dieet ook nog doenbaar. Ik heb zelf een tijdje dit systeem toegepast en ben in die periode (4 maanden) toch zo'n 8 kilo kwijtgeraakt en die ben ik nog niet bijgekomen. Dus dit dieet werkt maar niet al te snel, maar de kilo's ben je wel permanent kwijt. (In mijn geval toch!)

Bron: Grazia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten