donderdag 25 april 2013

Action shoplog

Ik ben er onlangs achter gekomen dat er ook Actions in België zijn, en nog niet eens zo ver van waar ik woon. Toen ik daar achter kwam, moest ik gewoon langs gaan. Het was een echte ervaring  ik had een soort kruidvat verwacht, maar de action is veel groter dan de kruidvat en het verkoopt zoveel meer/ andere spullen dan kruidvat. 

Op de bovenstaande foto zie je alles wat ik gekocht heb bij de action, dat alles kostte amper €7,18. 

Het eerste wat ik gekocht heb zijn deze nepnagels met een zebra patroon bij de tip. Deze kostte €0,69. 

Het volgende wat ik gekocht heb zijn deze nagelsstickers. Deze zijn in panterprint, deze kostte €0,59. Ik vind dat een goedkope prijs voor nagellak stickers, als je ziet dat de meeste merken rond de €10 vragen. 

Het volgende is deze vloeibare eyeliner in de kleur zwart. Deze kostte €0,69. Ik hoop dat deze de fantastische eyeliner is waarnaar ik op zoek ben. Degene die zonder te veel gedoe een mooie dunne lijn kan zetten. 

Dan heb ik nog deze mini nagellak set gekocht. Deze bevat 6 felle kleuren en kost €1,49. 

Het volgende is deze body butter met appelsien olie. (Heeft een appelsien dan olie? Ik denk dat ze hiermee appelsien extracten bedoelen.) Deze kostte €0,99. 

Het volgende is deze look alike van de body shop's body butter. Deze is van shea butter, wat heel voedend is voor de huid. Deze kost €1,29. 

Het laatste is deze body scrub met zeezout. Deze ruikt naar lavendel en kostte €1,44.

Dit was alles wat ik gekocht heb, van het meeste zal nog een review online komen.   

3 opmerkingen: