zaterdag 13 april 2013

Vijf simpele kapsels om vettig haar te verbergenElke vrouw maakt het wel eens mee: je lokken zijn te vettig om gewoon los te blijven hangen, maar je hebt geen tijd om je haar te wassen. Op dat moment komen de vijf volgende kapsels van pas, want die verdoezelen je vette lokken én geven je een fantastische look. Kapsels komen van Celebritykapper Lee Rittiner! 

- Franse vlecht

1. Maak een zijscheiding. Neem van aan de scheiding een stuk haar.

2. Verdeel het in drie stukken en maak een Franse vlecht. Blijf vlechten tot je de achterkant van je nek bereikt. Maak de eindjes vast met een elastiekje.

3. Zet je vlecht vast met een paar speldjes. Ga zachtjes met je vingers door de vlecht om ze wat ruwer te maken.
Foto: Jennifer Morrison- Perfecte paardenstaart

1. Breng droogshampoo aan om de olie in je lokken te absorberen. Dit zorgt ook voor meer volume.

2. Spray haarlak over je borstel en gebruik hem om je lokken in een hoge paardenstaart te kammen. Maak vast met een elastiekje en trek goed aan.

3. Gebruik speldjes om eventuele plukjes haar in bedwang te houden. Voor een gladdere look ga je met een stijltang over de paardenstaart.Foto: Mandy Moore


- Simpel knotje

1. Bewerk de uiteinden van je lokken met een krultang. Trek je haar achterover in een paardenstaart.

2. Eens de paardenstaart goed zit, draai je de lokken rond de basis ervan. Het aangebrachte volume (door de krullen) helpt om het haar op z'n plaats te houden.

3. Breng speldjes aan om het kapsel vast te zetten.


Foto: Kim Kardashian


- Net uit bedlook

1. Borstel je haar zachtjes zonder de natuurlijke golven weg te trekken. Gebruik een stijl- of een krultang, afhankelijk van je haarstijl.

2A. Met krullen kies je de stijltang. Ga er zachtjes mee over een paar krullen vooraan en achteraan, waardoor je zowel gekrulde als rechte stukken hebt.

2B. Met stijl haar kies je de krultang. Maak slechts een paar krullen rond je gezicht en achteraan, wat minder is in dit geval meer. Voeg daarna wat droogshampoo toe.

3. Gooi je haar door elkaar en gebruik je vingers om de textuur wat ruiger te maken. Zo lijkt het ook voller en in beweging.

Foto: Elizabeth Olsen Warrig opsteekkapsel

1. Breng droogshampoo aan en verdeel je haar in vier stukken (vooraan, achteraan, links en rechts). Maak die stukken golvend met een krultang.

2. Eens er beweging in je haar zit, kan je van het achterste deel een paardenstaart maken met een elastiekje. De zijkanten zet je omhoog vast met speldjes.

3. Neem nu het voorste deel en creëer meer volume door het onderste haar omhoog te kammen. Zet de lokken vast met speldjes. Laat een paar stukken eruit vallen voor een zachte, romantische look.

Foto: Naomi Watts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten