dinsdag 1 oktober 2013

How to:Eyeliner met een vleugeltje

aa
Eyeliner met een vleugeltje staat voor elegantie, het kan zowel voor een gewone dag look of voor een sexy avondlook. Maar hoe bereik je een perfect resultaat? Make-up artist Lisa Eldridge legt uit hoe het moet!


Hoe doe je dit nu?

Zorg dat je een eyeliner penseel met een fijne tip bij de hand hebt. Probeer zo dicht mogelijk tegen de wimperlijn te werken. Krul daarom je wimpers niet op voorhand, zodat je ruimte hebt om in die zone te werken. Ook mascara zit in deze fase enkel in de weg. Een vaste hand is nodig dus laat je elleboog ergens op rusten.

Begin in het midden van je wimperlijn en plaats de eyeliner zo dicht mogelijk tegen je wimpers. Probeer alles met zwart te dekken. Over een perfecte lijn hoef je je nog geen zorgen te maken, maar alle huidkleurige plekjes moeten verdwijnen.

Gebruik de vorm van je onderste wimperlijn als richtlijn voor de richting van het vleugeltje. Teken een streepje in het verlengde van die lijn. Verbind het daarna met de bovenste lijn, zodat je een driehoek krijgt die je kan opvullen.

Als je een foutje maakt of de lijn te dik vindt, kan je de eyeliner bijwerken met een wattenstaafje met make-up remover. Pas als je helemaal tevreden bent met het resultaat kan je je wimpers krullen en mascara aanbrengen. Wil je de look extra lang gitzwart houden? Fixeer de lijn dan nog eens met zwarte oogschaduw , zo blijft je make-up de hele dag zitten.
 
Hier vind je de video van Lisa Eldrigde, waar al deze tips uitkomen.


Ik hoop dat deze tips net zo hulpvol zijn als ze voor mij waren! 

Rosalie
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten