dinsdag 26 november 2013

Goed nieuws voor de Belgische fashionlover

adriana lima alessandra ambrosio victorias secret fashion show 2012 05
Afgelopen week kregen de Belgische fashion lovers heel goed nieuws. In Belgie vestigen zich 2 nieuwe merken zich, deze merken zijn Victoria Secret en & Other Stories. En een er opent een nieuwe winkel van Primark. Dit wordt de tweede winkel van deze keten in België.  

Foto van VS Angel Doutzen Kroes.

Zoals hierboven vermeld komt lingerie merk Victoria Secret (voortaan vermeld als VS) naar België. VS komt naar luchthaven Zaventem met 1 winkel, die zich jammer genoeg achter de douane bevind. Naar verluid zullen er beha's, nachtkleding, parfum en accessoires worden verkocht. De opening wordt verwacht in december. Volgens sommige bronnen komt er zelfs een tweede winkel naar Zaventem, maar dat nieuws is nog niet zeker. 

& Other stories is de nieuwste winkel van het H&M imperium. Dit is de duurdere en chiquere zusje van H&M. Volgens H&M biedt dit merk designermode tegen betaalbare prijzen. Deze winkel opent zich in het voorjaar in de Korte Gasthuisstraat in Antwerpen. 


Primark het Ierse kledingmerk breid zijn vestingen in België uit. Nu is er in België maar 1 vestiging en dit in Luik maar nu komt er nog een vestiging er bij. Deze nieuwe winkel komt in Brussel op de Nieuwsstraat. En nog meer goed Primark nieuws afgelopen week ging de grootste winkel op in Eindhoven. 

Ik vind het super dat deze merken naar België komen. Ik hoop wel dat in de toekomst wel meer vestingen komen van beide merken. En dan vooral van VS zodat je daar ook naartoe kan gaan zonder voorbij de douane te moeten gaan. Ik vind het trouwens super dat Primark naar Brussel komt. Ik studeer namelijk in Brussel en mijn school bevind zich heel dicht bij de Nieuwsstraat! 

Wat vinden jullie van dit heugelijk nieuws? 

Groetjes
Rosalie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten