zondag 6 mei 2012

Het harnas als mode accesoire!

Op de catwalk was er een opvallend mode-accessoire: het harnas. Het gaat om een soort kruising tussen bretellen en een riem, dat je boven je kleren draagt. Het was niemand minder dan Hervé Leger die met de harnassen uitpakte op New York Fashion week in februari.

Het modehuis gebruikte ze als versiering op jurken en probeerde zo een extra touch te geven aan de collectie. Het resultaat was een 'Warrior Women'-look: sexy vrouwen die ten strijde lijken te trekken.

De harnassen waren allemaal vervaardigd in leder en kwamen in verschillende kleuren voor: zwart, wit, bruin en grijs. De meeste harnassen werden bovenaan (van schouders tot middel) gedragen, maar enkele ervan vielen ook rond het middel en de heupen. Het harnas is in ieder geval niet iets waar ik in het dagelijkse leven mee zouden rondlopen.

Mocht jij dit wel dragen, dan kan je dit ook vinden in de betaalbare winkels zoals Asos.com. Ook daar gaat het om lederen harnassen, die je zowel rond je schouders als rond je middel kunt dragen. Ook de kleuren van Hervé Leger komen terug: zwart, wit en (beige)bruin, aangevuld met muntgroen.



Asos.com vindt het harnas een ideaal accessoire om een extra touch te geven aan een outfit, zowel aan kleedjes als aan gewone T-shirts. De eenvoudigste harnassen kan je al kopen voor 18 pond (of 21,5 euro), maar voor andere exemplaren betaal je tot 60 pond (of 72 euro).

Ik denk niet dat ik zo'n harnas snel zou dragen, het is niet echt mij.

Zou je zo'n harnas dragen? Geef je mening via de reacties!

Rosalie
x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten