dinsdag 22 mei 2012

Little black bag

UPDATE: Little Black Bag is momenteel enkel voor US klanten maar ze willen zo snel als mogelijk uitbreiden naar de EU! Van zodra de site online is in EU zal ik het jullie het melden.

Ik heb onlangs gehoord van de 'little black bag' site. Op deze site kan je handtassen, juwelen, beauty spullen en nog veel meer kopen. Klinkt niet zo speciaal, maar er is meer...
Vooraleer je iets kan kopen op deze site, moet je diverse vragen beantwoorden. (gerne: Welke van deze tassen vind je mooi? ). Zo word je persoonlijke stijl bepaald. Hierna krijg je 100 spullen te zien in je persoonlijke gallerij, deze spullen corresponderen met je persoonlijke stijl. Deze spullen kan je dan kopen.
    een voorbeeld van iemands gallerij

Tot nu nog heel normaal, maar nu komt het speciale deel. Alle prijzen die op de site staan zijn de prijzen die je betaalt als je dezelfde spullen koopt in de winkel. Maar als je iets op deze site koopt, kost het je maar €40 of  €45 (dit is weinig als je weet dat sommige spullen een winkelprijs van over de € 100 hebben!).

Het verschil in deze prijs ligt er in dat als je een abonnement neemt, m.a.w. elke maand $ 50 (+/- €40) betaalt, kan je elke maand iets nieuws kopen voor dat bedrag. Als het eerder een eenmalig ding is en je geen abonnement wilt nemen dan betaal je $60 (+/- €45).

Bovenop deze spotgoedkope prijzen krijg je er 2 tot 4 geschenken bovenop. Deze geschenken hebben een minimum waarde (samen geteld) van $50. Je weet niet welke deze geschenken zijn totdat je betaalt. Dan kan je klikken op 'open bag' en dan zie je geschenken.
voorbeeld van iemand zijn aankoop en geschenken 

Maar nu komt het speciale en unieke van deze site: je alles wat er in je 'bag' zit wisselen (dit houdt in wat je gekocht hebt en de minimum 2 geschenken).

Hoe kan je deze spullen wisselen? Je ziet van iedereen die iets koopt wat deze heeft gekocht en welke geschenken deze heeft gekregen. Je kan dan rechtstreeks aan deze mensen vragen om te ruilen en als deze accepteert dan is het gewisseld. Een andere manier is om een ruilverzoek te vragen bv Ik wil deze oorbellen ruilen tegen een bepaalde handtas. Iedereen die deze handtas heeft gekregen zal dit ruilverzoek zien en de eerste die hierop ingaat krijgt de oorbellen en je krijgt dan de handtas.

Als je klaar bent met ruilen en tevreden bent met je aankopen kan je deze laten verzenden, deze wordt de dag erna al meteen verzonden.

Je kan hier al meteen beginnen! En ik heb trouwens een coupon code gevonden, voor je betaald moet je 'FACEBOOK10' intypen (eventueel met kleine letters) en je geniet van 10% korting!

Ik heb nog een youtube video waar het principe nog eens wordt uitgelegd (wel in het engels).
Als er nog iets niet duidelijk is laat me het dan weten via de reacties en ik zal er zo snel mogelijk op antwoorden.


Hadden jullie al van deze site gehoord?

Rosalie
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten