dinsdag 8 mei 2012

Spetter nagels

Ik zag onlangs een handige how-to video (onderaan artikel) hoe je spetter nail art kan maken. En deze nail art ziet er schitterend uit dus ik moest hem met jullie delen. Lees verder om te zien hoe je stap voor stap deze nail art maakt!

De nagels zijn gebaseerd op verfvlekken. Voor een speels en vrolijk effect moet je met meer dan 2 kleuren nagellak werken. Hou je het liever strak en clean? Kies dan voor vlekken in één en dezelfde kleur.

Wat heb je nodig? 
  • Top en base coat
  • Een witte kleur nagellak
  • Een rode, blauwe, gele en een groene nagellak
  • Tandenstokers
Hoe maakt je nu deze nailart? 

■Stap 1: Breng de base coat aan en laat deze drogen. Breng daarna een witte basislaag aan. Op een witte basislaag komen de kleuren beter uit!

■Stap 2: Laat de nagel drogen en laat dan een druppel van een andere kleur nagellak in een van de hoeken van de nagels vallen.

■Stap 3: Neem nu een tandenstoker en wrijf de druppel uit. Doe dit door strepen te trekken die vertrekken vanuit de druppel.

■Stap 4: Maak met de tandenstoker stippen over de hele nagel.

■Stap 5: Herhaal deze stappen (2 - 4) voor de andere kleuren . Je kan natuurlijk zoveel vlekken maken als je zelf wil.

■Stap 6: Herhaal dit voor alla nagels. Laat dan alle nagels goed  drogen en dan moet je de nagels nog afwerken met een top coat.

Hieronder zie je de video die mij geïnspireerd heeft tot dit artikel!


Wat vinden jullie van deze nailart? Als jullie hem hebben geprobeerd mogen jullie altijd een foto doorsturen met het resultaat!

Rosalie
x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten