zaterdag 22 september 2012

Catrice lipstiften review!

Een tijdje geleden beloofde ik al een review van mijn catrice lippenstiften, en hier komt ie! Ik heb 6 lippenstiften van Catrice, de linkse is van de ultimate shine collectie en de zijn van de Ultimate colour collectie. Van links naar rechts heb je: Corallicious pink, Be Nutural, Princess Peach, My Red Card, Frozen Rose en de Pinker-bell.

 
De verpakking is zwart (zilver voor de ultimate shine lijn), chic, strak, met duidelijk op de onderkant welke kleur het is. Elke kleur heeft een nummer en een naam, dit is bv. de corallicious pink 080. 
Zoals je op deze foto ziet heeft de lippenstift een deuk vanboven, dit dient om het makkelijker aan te brengen. Dit zou normaal gezien zo bij elke lippenstift van de ultimate collectie zijn, maar bij mij was dit enkel het geval voor Be Natural. Ik weet niet of ze met dit gestopt zijn of dat ik gewoon pech had. Ook zie je op hier dat ze Catrice op de lippenstift gedrukt hebben, dit staat heel chic! 
De foto hierboven is van Lobster Love en komt van misslippgloss (later hier meer over!). 


De ultimate coulor collectie bestaat uit 16 verschillende kleuren, gaande van nude tot heel donker. Hoe heb ik nu bepaald welke ik wou? Dit heb ik gedaan aan de hand van misslipgloss bericht over deze lippenstiften. Het bericht is al een tijdje geleden geschreven maar via google afbeeldingen kwam ik uit bij dat blog bericht. Omdat de beoordeling van de lippenstiften die ze maakte zo possitief was, ben ik bij haar swatches gaan zoeken naar de kleuren die het beste bij mij paste en dat waren deze 5.  

Niet veel later ben ik dan ook bij kruidvat langs geweest en heb ik daar deze lippenstiften gekocht.  Ze kosten €3.99 per stuk, vind je dat te duur? Geen nood kruidvat houd ook regelmatig een 2 voor €5 actie op de lippen producten (zowel lippenstiften, lipglossjes en lipliners) van Catrice. En voor zo'n goed product is dat een koopje. 

Wat vind ik nu zelf van de producten?

Ik vind ze echt fantastisch, ze dekken super, zijn in veel mooie kleurtjes beschikbaar en ze zijn niet duur! Dit zijn nu mijn nieuwe favoriete lippenstiften geworden. 

Wie zijn jullie favoriete beautybloggers?  

Tot de volgende keer! 

1 opmerking: