woensdag 3 oktober 2012

Dita Von Teese geeft 5 tips voor haar retro look te creëren


Opvallende rode lippen, een perfecte huid en retro glamour waren de voorbije weken alom aanwezig op de catwalk van de Fashion Weeks. Uiteraard weet niemand beter dan Dita Von Teese hoe je zo'n vintage look moet creëren. Met haar tips kan ook jij deze look na maken. 

1. Porseleinen huid
Een lichte huid is de perfecte basis voor een vintage look. "Ik mag er niet aan denken dat m'n huid zou bruinen" zegt Dita Von Teese. Ze draagt dan ook altijd zonnecrème en zet een hoed op als ze naar buiten gaat.

2. Rode lipstick
"Klassieke rode lippen is het meest chique statement dat vrouwen kunnen maken", vindt Dita. "Matte lippen zijn als heerlijke rozenblaadjes." Voeg wel een klein beetje gloss toe in het midden van je lippen.

3. Nagels met halve maan
"In de jaren '30 en In the '40 was een halve maan onderaan je nagel het toppunt van elegantie. Ook nu is het terug modern en chique", vindt Dita. Doe het ook door het onderste deel van je nagel af te plakken met een halve cirkel (met de boog naar boven) voor je nagellak aanbrengt.

4. Dramatische ogen
"Voor een dramatische look kies ik neutrale oogleden, gedefineerd met een lijn van zwarte schaduw in de plooi. Werk af met een glinsterend witte glans op je voorhoofd en oogleden", raadt Dita aan.

5. Gepoederde neus
"Ik poeder mijn neus altijd met samengeperst poeder uit een prachtig, met juwelen bezette poederdoos. Die vintage exemplaren zijn niet makkelijk te vinden, maar je kan het proberen op eBay", aldus Dita Von Teese.

Bron: hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten