zaterdag 6 oktober 2012

Kleurrijke celebs op de eerste rij bij Miu Miu


Woensdag was er de fashion show van Miu Miu en op de eerste rij waren er veel het sterren te zien. Zo zaten Amanda Seyfried, Emma Stone en Diana Agron op de 'front row'. De drie sterren waren opvallend gekleed voor deze gelegenheid.
Te beginnen met Amanda Seyfried, zij droeg voor deze gelegenheid een rood mantelpak van Prada, de moederonderneming van Miu Miu. Ze draagt hierbij donkere lippenstift die perfect past bij haar schoenen. Het mantelpakje lijkt iets te groot voor Amanda, een maat kleiner had waarschijnlijk beter geweest om haar figuur te laten uitkomen.

Dan Emma Stone die een zwarte jurk van Miu Miu draagt, gecombineerd met een zwarte bloes, rode pumps en een bloemen print tas. Haar rode lippen passen perfect bij haar schoenen. Dit een vrij donkere look maar Emma houdt het speels met de rode accenten.


De kleurrijkste van de drie was Dianna Agron. De glee ster draagt een blauwe jurk, paarse kousen en blauwe pumps. Ook droeg ze hierbij een zwarte jas. Ze hield haar make-up vrij neutraal maar maakte de look compleet met een 'ouderwets' kapsel. Dianna kreeg het voor elkaar om op de foto te staan met Amanda én Emma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten