donderdag 25 oktober 2012

Zusjes Cruz maken lingeriecollectie


Dat ze sexy lingerie kunnen showen, bewezen de zusjes Penelope en Monica Cruz al. Nu gaan ze ook zelf aan de slag voor het creƫren van hun eigen collectie in samenwerking met luxemerk Agent Provocateur. De wereldwijde lancering van de collectie wordt verwacht in het najaar van 2013.
Monica Cruz

"Het is zo spannend om met mijn zus aan dit nieuwe avontuur te beginnen. We zijn altijd al grote fans geweest van Agent Provocateur en kijken dan ook extreem hard uit naar deze intense, langdurige samenwerking. We voelen ons vereerd en ontzettend gelukkig omdat we deel mogen worden van dit geweldige team", deelt Penelope Cruz.

Het is niet de eerste keer dat de zusjes Cruz in contact komen met Agent Provocateur. Zo was Monica het gezicht van de herfst- en wintercollectie in 2012. "Ze was sensationeel in onze campagne van 2012 en haar zus Penelope is altijd al een muze geweest voor ons", getuigt Sarah Shotton, creatief directeur van Agent Provocateur, die ook bij de splinternieuwe Cruz-collectie een handje zal toesteken.

Tot slot nog meegeven dat dit ook niet het eerste modeavontuur is van de zusjes Cruz. Zo hebben ze eerder al samengewerkt om kleding te ontwerpen voor Mango en Samantha Thavase.Zusjes Cruz aan het werk met Sarah Shotton van AP
Monica Cruz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten