zondag 9 december 2012

Vreemde beautytrucs die werken

8 Vreemde beautytrucs die werken

1. Krijg je vlekken als je mascara op doet? Om die vlekken te voorkomen leg je een plastic lepeltje op je ooglid. Maar zoals bij alle make-up: oefening baart kunst! Dus zie dit als een tussenoplossing!

2. Last van opgezwollen ogen? Leg dan stukjes aardappelschil op je ogen voor tien minuten. De aardappel verkoelt de ogen en vermindert het zwellen.

3. Zijn je ogen moe? Leg dan een lepel in de vriezer voor 5 minuten en leg hem daarna op je oogleden.

4. Toe aan een haarmasker? Open de koelkast en vis de mayonaise eruit. Smeer deze in je haar en laat die 20 minuten zitten. Ook honing of kokosolie zijn een goed alternatief. 

5. Leg je nagellak in de koelkast zo blijft je nagellak langer goed.

6. Nieuwe schoenen en bang voor blaren? Smeer dan een beetje Vaseline op de plek waar je denkt blaren te krijgen. Zo schuurt de schoen minder langs je huid.

7. Om makkelijk nagellak af te krijgen moet je een watje nat maken met nagellakremover en vouw deze om je nagel heen. Laat het watje 30 seconde zitten en wrijf het watje van je nagel. De nagellak is er dan af. Voor glitter nagellak duurt het iets langer en moet je afhankelijk van de soort nagellak goed wrijven.

8. Nagellak net op gedaan en heb je haast? Doe dan je net gelakte nagels in een bakje met koud water. Na drie minuten kan jij veilig de deur uit rennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten