dinsdag 24 december 2013

Christmas tag


Ik zag deze tag bij Vera en besloot hem ook te doen. Deze tag staat, zoals de naam al doet vermoeden, volledig in het teken van kerstmis.

Wat is je favoriete kerstliedje? 
 Dat is zonder twijfel: All I want for Christmas is You - Mariah Carey . Het is een iets ouder liedje maar het blijft een fantastisch goed nummer.


Wat is je favoriete kerstfilm?
Mijn favoriete kerstfilm is 'Home Alone'. Dit is niet een typische kerst film, maar het is een traditie geworden om deze te kijken op kerstavond. Deze film kan je 100 keer kijken en hij blijft goed. Dit geld ook voor de tweede en de derde film. De vierde film daarin tegen is een teleurstelling, alles wat de vorige films goed maakt is verdwenen bij deze film.


Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Wat ik op mijn verlanglijstje heb staan vind je hier. Dit is een wishlist die ik heb opgesteld omdat mijn ouders in London kerstinkopen gingen doen.

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Ik hou mijn make-up graag neutraal voor kerst. Het moet niet te veel zijn, je bent onder familie. Wat kerst ook heel leuk maakt.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Hoewel we dit jaar een 'warme' kerst gaan hebben, vind ik het wel altijd leuk als we een witte kerst hebben. Maar echt spelen in de sneeuw is voor mij al lang geleden en dan doe je me meer plezier met een warme choco.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Samen gezellig met de familie samenzitten, samen lekker eten, babbelen en naar films kijken.Om het thuis extra gezellig te maken steken we overal kaarsjes aan, wat ik heel leuk vind. Meer moet het niet zijn voor mij.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

We hebben een neppe boom

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

We hebben veel verschillende soorten kleuren en vormen ballen in de boom hangen.

Wat is je favoriete kerstsnack?

Dat is zonder twijfel het dessert: de 'petit beurre taart'. Dit is zo lekker, maar ook heel ongezond.

En dit was de christmas tag! Ik vond het leuk om hem in te vullen. Voel je vrij om deze tag ook over te nemen.

Rosalie
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten