maandag 21 januari 2013

Golden Globe 2013 : Best dressed

Vorige week zondag werden de Golden Globes weer uit gereikt. Naast de prijzen die te winnen vallen draait het ook om wat er te zien valt op de rode loper. Een beetje laat, maar ik wou jullie toch mijn favoriete outfits laten zien die de sterren droegen!  Kijk je even mee?!

Te beginnen met een van de beste outfit van de avond, die van Taylor Swift! Taylor draagt een donker paarse jurk van Donna Karen. Deze open rug jurk staat Taylor prachtig, ook heeft ze deze mooi gecombineerd met haar juwelen! 
Anne Hathaway in een witte jurk van Chanel. Dit is een vrij simpele jurk, maar op Anne staat hij heel subliem! 
Amy Adams in een nude Machesa jurk. De kleur van de jurk past echt goed bij Amy. 
Claire Danes in een rode Versace jurk. De kleur van de jurk past goed hij haar, ook de vorm van de jurk past echt perfect bij haar figuur. 
Amy Poehler laat zien dat je ook iets anders dan een jurk kan dragen en er dan ook super goed mee uitziet.  Zij draagt hier een mantelpak van Stella McChartney. 
Emily Blunt in een gouden Micheal Kors. Het bloot middenrif was dit jaar een trend en daar speel Emily mee op in, met deze jurk. 
 Jennifer Lawrence in een rode strapless jurk van Christian Dior. Deze jurk staat wel goed bij Jennifer maar net onder haar taille zit de jurk niet goed. Dit is een klein minpuntje voor de rest vind ik dit een topperd. 
Jessica Alba in een koraal roze jurk van Oscar De La Renta. Dit is zonder twijfel de best outfit die ik gezien heb. De kleur staat Jessica super goed, de jurk past haar perfect! De juwelen, haar haar en haar make-up maken deze look volledig af! 
Kate Hudson in een jurk van Alexander Mcqueen! Deze jurk is echt mooi door alle decoraties, kijk naar de riem met vleugels of de kraag in goud. Ook Kate's natuurlijke blonde lokken, passen echt goed bij deze jurk en haar gouden clutch maakt het geheel af!
Katherine Mcphee in een zwarte jurk van Theyskens Theory. Deze jurk is echt wel stunning. Een diepe (maar zedige) decolleté en een kleine split.   
Lea Michele in een witte jurk van Ellie Saab. De jurk bestaat uit kant, wat toch mijn meest favoriete trend van het jaar was, en heeft een split. Lea werkt deze look af met matching schoenen en armband. 
 Megan Fox in een nude, strapless Dolce & Gabanna.  De jurk is net iets lichter dan de huidskleur van Megan waardoor ze niet verdwijnt in haar jurk, zoals bij sommige wel gebeurt. 
Miranda Kerr in een jurk van Zuhair Murad. Over deze jurk is menig blogger het niet eens. De een vindt deze jurk een worst dressed, de andere een best dressed. Ik behoor tot die tweede categorie. Waarom is men het niet eens over deze outfit, sommigen vinden hem te bloot. Akkoord de jurk is wel bloot, maar als je zo'n lichaam hebt is daar niets mis mee. Ook combineert Miranda hem super goed met haar clutch, schoenen, oorbellen én met haar make-up.  
Nicole Kidman in een jurk van Alexander McQueen. Net zoals de jurk van Kate is dit een stoerdere jurk. Met prachtige details, zoals hier het 'korset' en de studs. 
Olivia Munn in een jurk van Armani. Ik vind vooral het blauwe topje heel erg mooi. Dit match ze mooi met haar clutch. 
Sally Fields in een jurk van Alberta Ferretti. Deze jurk is super, met net niet te veel decolleté. 
Sarah Hyland in een jurk van Max Azria. Ook hier vind ik het bovenste stuk echt geweldig. Het geeft deze look iets anders! 
Zooey Deschanel  in een rode strapless jurk van Oscar de la Renta! Deze jurk staat haar erg goed en deze combineert ze met mooie parels! 

Welke look(s) is/ zijn jullie favoriete(n)?

Ben ik een look vergeten die jullie echt geweldig vonden?? Laat mij het weten via de  reacties! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten