donderdag 10 januari 2013

Nieuw catrice assortiment!Het is bijna weer zo ver, Catrice veranderd haar assortiment! Er gaan een aantal producten weg (hier vind je een lijst van deze producten), maar daarvoor krijg we weer heel wat leuks voor terug. In februari zal een deel van het assortiment aangevuld worden. Ik laat jullie vandaag de nieuwe producten zien, die van af februari verkrijgbaar zullen zijn.


Vijf nieuwe kleuren mono eyeshadows.
Drie nieuwe Quattro palette's. 
Vier nieuwe kleuren van de Intensif' Eye, Wet & Dry Shadow. 
Twee nieuwe palettes, waarvan de Absolute Nude mij wel doet denken aan het Naked 2 palette van Urban Decay. Zou dit dan eindelijk de budgetproof versie zijn? Yes, Please! Er komt ook een nieuw Smokey Eyes set uit, in paarse tinten.
Er komen twee nieuwe kleuren van de Kohl Kajal en Smokey Eyes Pencip, ook komt er een Ultra Slim eyeliner pen. 
Nieuwe potloden, namelijk de Longlastig Eye pencil waterproof! Dit zijn hele leuke kleuren, hier wordt ik wel heel nieuwsgierig van.
Er komt een nieuwe gelliner, namelijk een zwarte met gouden glitters, ideaal voor een feestelijke look! Er komt ook een nieuwe variant van de eyeshadow base, dit keer in een potje.
Nieuwe mascara's
Een waterproof topcoat voor over je mascara, zo wordt elke mascara waterproof. Een wenkbrauwgel met een bruin kleurtje. En dan drie felle kleuren lipsticks met een matte finish.
En maar liefst 13 nieuwe Infinite Shin lipglosses.
Het concealer palette van Catrice is al jaren lang populair, maar nu komen ze ook met mono concealers. 
Catrice kan natuurlijk niet achterblijven en brengt ook een BB cream in haar assortiment. Daarnaast brengen ze nog een concealer voor onder je ogen uit.

Oil Control papers? En een nieuwe kleur Skin Finish en Sun Glow. Maar ik heb nu al zo mijn favorieten, dus hier komen ze!

Dit zijn de nieuwe toevoegingen aan het assortiment van catrice! Ik ben wel benieuwd naar de Intensif' Eye, Wet & Dry Shadows, het absolute nude palette en de matte lippensticks! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten