donderdag 3 januari 2013

Topmodellen onthullen beautygeheimen


Weg met de kerstkilo's! Topmodellen Adriana Lima, Anja Rubik en Miranda Kerr onthullen hoe je weer in shape komt en blijft na al die feestdagen.
Een ding hebben deze drie topmodellen gemeen: een geweldig figuur. Maar de manier waarop ze dat bereiken, verschilt per persoon. Laat je inspireren door de adviezen van Miranda, Anja en Adriana en zoek uit welke aanpak perfect bij jou past.

Adriana Lima - boksen
Adriana Lima maakt er geen geheim van hoe ze zich ieder jaar klaarstoomt voor de grote Victoria’s Secret Fashion Show. Zo zien we bijvoorbeeld regelmatig foto’s voorbijkomen waarop het topmodel aan het boksen is. “Het is echt intensief, maar ik moet bewegen om niet verveeld te raken.” Daarom is Adriana ook graag aan het touwtjespringen en tilt ze gewichtjes.

Anja Rubik - yoga
Voor Anja geen intensieve bokstrainingen, maar yoga. Anja reist veel en yoga is iets wat je in iedere hotelkamer kunt doen, zonder trainer. Het topmodel verzint de oefeningen overigens niet, want ze doet het aan de hand van de Wii Yoga video waar ze ook het gezicht van is.

Miranda Kerr – evenwichtig voedingspatroon
Miranda Kerr blijft in shape door een evenwichtig voedingspatroon. Zo plaatst ze iedere dag op haar blog een voedseldagboek, zodat lezers en fans precies kunnen zien hoe ze mooi en in vorm blijft. Hierbij een voedingdag uit het leven van Miranda…

Ontbijt
Verse fruitsalade met yoghurt en muesli, rogge toast met avocado en gekookte eieren, water met limoen en gember, een kop groene thee, pecan nootjes, hazelnoten en walnoten.
Lunch
Verse tonijnsalade met cripsy speltbrood, water met limoen en paardenbloem thee, stuk fruit of nootjes bij de thee.
Diner
Een moot zalm of andere vis, lamsvlees of eens tukje biefstuk met groenen of salade. ”Ik eet niet veel aardappelen, maar wel zoete aardappel en geroosterde pompoen.

De blog vind je hier!
Hoe blijf jij in shape?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten