woensdag 17 juli 2013

Tover oude T-shirts om tot trendy tanktops

Wie ergens achteraan in de kast een oude T-shirt heeft liggen, haalt ze beter even terug tevoren. Je kan er namelijk in een handomdraai een trendy, sportieve tanktop van maken.
Halterstijl: de perfecte curve
Deze mouwloze shirtjes zijn volgens modegoeroes helemaal terug. Je kan ze dan ook eindeloos combineren: op een fleurige broek, op een hotpants of in een rokje met hoge taille.

Hoe ga je te werk?Leg je T-shirt op een plat oppervlak en hou de textielschaar bij de hand. Start vlak onder de mouw en knip in een mooie boog richting de halslijn. Voor de sexy en vrouwelijke 'halterstijl' eindig je best een kleine 3 centimeter naast de zoom van de nekopening.

Vouw vervolgens je T-shirt perfect in twee zodat je zo symmetrisch mogelijk kan werken aan de andere kant. Wie van preutsheid geen kaas gegeten heeft, kan ook altijd nog een knipje maken voor een decollet√© of 2,5 centimeter onder de mouw beginnen knippen voor een gewaagde 'sideboob'. Maak je trouwens geen zorgen over imperfecties aan de randen. Eens de tanktop een paar keer gedragen en gewassen is, kan het best nog een leuk effect geven. Visueel ingesteld? Volg dan het stappenplan in deze handige video.
Een textielschaar, meer heb je niet nodigbron;hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten